diumenge, 11 de novembre del 2012

CURSA SOCIAL I DINAR

               


Aquest cap de setmana ( Sant Martí ), hem disputat la 2ª cursa social de la nostre Associació.

Ens tenía amoïnats el temps que faría el Diumenge, al final però , vàrem poder fer totes les activitats previstes amb èxit, humor, i molta participació.

En Josep Demunts ens va preparar un recorregut de 14km. molt bonic i elaborat. Aquest circuït ( alguns trams aprofitant camins existents, però d'altres trams oberts de nou!!!!) passava per sota dels Cingles de Corones, pujava cap al pic de Corones, baixava cap al coll de saltor, i fageda avall cap al coll de Graus, d'allí cap a St. Martí vell per tornar enfilar cap a la font dels tudons, i seguint per la carena de les Artigues cap al coll de la Salina, on tirarem a la dreta i vertiginosament baixarem cap als Tres Torrents.

D'allí tornarem pujar pel collet de capdevila cap al camí de sant martí vell, i seguir-lo avall fins arrivar al corriol que ens puja cap a l'ermita de Sant Grau ( el nostre patró).

el guanyador d'aquesta 2ª edició va ser en Nicolás Ortega " nico", que ens va demostrar que està en forma, i que l'edat no es obstacle per fer i disfrutar del que t'agrada.

ENHORABONA NICO!!!!!, I ENHORABONA A TOTHOM


TRACK DE LA CURSA


MÉS FOTOS A L'APARTAT D'IMATGESCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada